Главная » 2018 » Сентябрь » 26

Відповідно до наказу ПАТ «Укрзалізниця» 1868/ос від 24 вересня 2018 року директором регіональної філії «Одеська залізниця» став Нікулін Сергій Сергійович.

Новий очільник філії народився 22 квітня 1981 року. Здобув дві вищі освіти за спеціальностями «Правознавство» та «Організація перевезень і управління на транспорті» в Одеському морському національному університеті. Свій трудовий шлях розпочав у 2001 році на посаді юрисконсульта у портовій галузі. Далі працював на керівних посадах, серед яких: перший заступник директора ДП «Інформаційно-аналітичний центр безпеки судноплавства», виконавчий директор асоціації «Союзу портових операторів», головний інженер управління порту ... Читать дальше »

Категорія: ЛОГИСТИКА | Переглядів: 362 | Додав: admins_1 | Дата: 2018-09-26

Германия теряет свои позиции в глобальной судоходной индустрии. Как сообщает ТАСС со ссылкой на Wall Street Journal, за последние шесть лет контролируемый немецким капиталом коммерческий флот страны сократился на треть, что стало одним из наиболее «явных симптомов жестокого кризиса, изменившего глобальную судоходную отрасль». Доминировавшие на рынке финансирования судостроения немецкие банки отказались от этого бизнеса, получив $100 млрд. «токсичных» долгов и распродав суда по бросовым ценам.

По данным Ассоциации судовладельцев Германии VDR, немецкому капиталу принадлежит сегодня 2400 судов, при этом в 2012 году Германии принадлежало 3800 единиц. Валовый дедвейт флота сократился на четверть. Большинство распроданных с ... Читать дальше »

Категорія: СУДОХОДСТВО | Переглядів: 289 | Додав: admins_1 | Дата: 2018-09-26

Судно «BBC ELBE» із другою партією локомотивів «GeneralElectric» прибуло до порту Чорноморськ в понеділок ввечері, а вже вранці наступного дня почалось вивантаження 14 візків та 2 тепловозів. Останні п`ять вивантажили сьогодні.

Як і минулого разу зустрічали тепловози ТЕЗЗА представникиКрюківськоговагонобудівельного заводу та програми GE Transportation в Україні.

Після завершення розмитнення та підготовки до відправки, локомотиви вирушать до Крюківського заводу (КВБЗ). Саме там з ними проведуть сертифікаційні налаштуванн ... Читать дальше »

Категорія: ПОРТЫ. ИНФРАСТУКТУРА | Переглядів: 293 | Додав: admins_1 | Дата: 2018-09-26