Главная » 2018 » Октябрь » 2 » Підсумки роботи казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба» з січня по вересень 2018 року
11:09
Підсумки роботи казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба» з січня по вересень 2018 року

Протягом звітного періоду з січня по вересень 2018 року Державним морським рятувально-координаційним центром КП «МПРС» м. Одеса та морським рятувальним підцентром м. Бердянськ в морському пошуково-рятувальному районі України прийнято та опрацьовано 137 сигналів лиха.

У тому числі:

- здійснено 5 пошуково-рятувальних операцій;

- відпрацьовано 32 координації спільних дій з пошуку та рятування різних служб та відомств;

- організовано 5 медичних консультацій за телефоном;

- здійснено 3 евакуації за медичними показниками.

За результатами роботи врятовано18 осіб. Загиблих немає.

Також проведені роботи з забезпечення супроводу 379 суден з обмеженим районом плавання.

З початку 2018 року регулярно проводилися навчання екіпажів спеціалізованого флоту КП «МПРС» з пошуку та рятування в акваторії Чорного та Азовського морів з забезпеченням їх постійної пошуково-рятувальної готовності. Метою є підвищення ефективності проведення пошуково-рятувальних операцій у морському районі відповідальності України, відпрацювання взаємодії між державними структурами, що здійснюють свою діяльність на морі.

Також уперше були проведені міжнародні навчання разом з Румунською стороною в акваторії Чорного моря. У відпрацюванні учбового завдання прийняли участь пошуково-рятувальні сили і засоби Румунії та пошуково-рятувальні судна КП «МПРС». Координацію здійснювали Морський рятувально-координаційний центр Констанца та Державний морський рятувально-координаційний центр КП «МПРС».

Источник: http://mtu.gov.ua/news/30218.html

Категория: КОРПОРАТИВНЫЕ НОВОСТИ | Просмотров: 265 | Добавил: admins_1 | Теги: МПРС | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]