Главная » 2017 » Август » 18 » На тендер з днопоглиблення підхідного каналу порту Чорноморськ подали заявки 9 компаній
13:09
На тендер з днопоглиблення підхідного каналу порту Чорноморськ подали заявки 9 компаній

На участь у відкритих торгах з днопоглиблення похідного каналу морського порту Чорноморськ до позначки 16 м подали заявки9 компаній. Розкриття тендерних пропозицій відбулося 16 серпня в електронній системі Prozorro.

 

Пропозиції надійшли від ТОВ «УКРСТРОЙСЕРВІС», LTD Novadeal, ПП «Інфлот-Данубіус Ейдженсі», ТОВ «ЛІГОС УА», Jan De Nul nv, ДП «ВО Україна», China Harbour Engineering company Ltd., ТОВ КП «КОМУНЕКОРЕСУРСИ» і ТОВ «УКРЗВ'ЯЗОКГІДРОБУД».

«Наша
мета — створення нових вантажопотоків. Ми спрямовуємо наші ресурси і концентруємося на тих проектах, які інвестиційно окупні і несуть в собі перспективу розширення, поглиблення і розвитку для порту. Чорноморськ був і залишається стратегічно важливим напрямком. Даний днопоглиблювальних проект спрямований на створення оптимальних умов для проходження морським каналом сучасних суден-балкерів дедвейтом до 80 тис. тонн і контейнеровозів класу Post Panamax Plus. Проект важливий, оскільки дозволить забезпечити належні умови роботи операторів і відкриє перспективу для подальшого розвитку» ,— зазначив керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс.

Планується, що днопоглиблювальні роботи будуть проведені в 2017 році, орієнтовний термін виконання — до півтора місяця. Очікувана вартість робіт становить 91,8 млн грн. Обсяг днопоглиблення — 504,4 тис. куб. м.

Зараз проходить прекваліфікація учасників. Замовник розглядає учасників, аналізує пропозиції на відповідність вимогам тендерної документації. Після цього за результатами аукціону система Prozorro визначить підрядника — компанію, яка зробить найбільш економічно вигідну пропозицію.

«Іллічівській філії і майбутнього підряднику поставлена задача провести всі роботи
в строк, якісно і прозоро» ,— підсумував Райвіс Вецкаганс.

Нагадаємо, в даний час в активній стадії знаходяться днопоглиблювальні роботи в порту «Южний». У причалів № 23–25 іноземний підрядник, компанія CHEC, створює акваторію під великий зерновий термінал. Крім того, портом підписані ще два контракти на реалізацію двох днопоглиблювальних проектів в акваторії і на підхідому каналі. Також оголошені два тендери на днопоглиблення підхідного каналу до порту 
Миколаїв і акваторії порту Рені.

Источник:http://www.uspa.gov.ua/pres-tsentr/novini/novini-ampu/15591-na-tender-z-dnopogliblennya-pidkhidnogo-kanalu-portu-chornomorsk-podali-zayavki-9-kompanij

Категория: ПОРТЫ. ИНФРАСТУКТУРА | Просмотров: 291 | Добавил: admins_1 | Теги: #дноуглубление#порт Черноморск#Proz | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]