Главная » 2018 » Сентябрь » 26 » Сергія Нікуліна призначено директором регіональної філії «Одеська залізниця»
19:19
Сергія Нікуліна призначено директором регіональної філії «Одеська залізниця»

Відповідно до наказу ПАТ «Укрзалізниця» 1868/ос від 24 вересня 2018 року директором регіональної філії «Одеська залізниця» став Нікулін Сергій Сергійович.

Новий очільник філії народився 22 квітня 1981 року. Здобув дві вищі освіти за спеціальностями «Правознавство» та «Організація перевезень і управління на транспорті» в Одеському морському національному університеті. Свій трудовий шлях розпочав у 2001 році на посаді юрисконсульта у портовій галузі. Далі працював на керівних посадах, серед яких: перший заступник директора ДП «Інформаційно-аналітичний центр безпеки судноплавства», виконавчий директор асоціації «Союзу портових операторів», головний інженер управління порту ДП «Ізмаїльський морський торговельний порт», заступник виконавчого директора з розвитку та організаційної роботи Всеукраїнського об’єднання організації роботодавців транспорту «Федерація роботодавців транспорту України», радник першого заступника міністра інфраструктури України.

З вересня 2017 року був заступником директора з портової логістики та роботи з портами регіональної філії «Одеська залізниця», в.о. директора якої став у червні 2018 року.

Джерело: Прес-центр регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця»

Категория: ЛОГИСТИКА | Просмотров: 362 | Добавил: admins_1 | Теги: #Укрзалізниця# | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]