Главная » 2019 » Апрель » 23 » В рамках UPF2019в Одесі експерти з різнихкраїн обговорять питання морської та внутрішньої безпеки в портах
22:15
В рамках UPF2019в Одесі експерти з різнихкраїн обговорять питання морської та внутрішньої безпеки в портах

Другий рік поспіль в рамках Ukrainian Ports Forum 2019 відбудеться організований Адміністрацією морських портів України круглий стіл «UkrainianPorts: MaritimeSecurityAgenda». Цього року обговорити питання морської і внутрішньої безпеки в портах в Одесі планують фахівці з безпеки зі США, країн ЕС та вітчизняні експерти.

Основна мета круглого столу - обговорити у колі професіоналів широкий спектр питань:

• аспекти імплементації і практичної реалізації вимог міжнародного і національного законодавства з морської безпеки

• проблематику належного виконання обов'язків з охорони суден і портових засобів

• взаємодії суб'єктів забезпечення морської безпеки в портах

• залучення і використання міжнародного досвіду в питаннях забезпечення належного рівня морської безпеки

• виклики залучення державних та приватних охоронних організацій для посилення і підтримки режимів перебування в портах.

Також заплановані презентації успішних міжнародних кейсів залучення приватних охоронних компаній, перспективних планів АМПУ в сфері морської безпеки і охорони та фахова панельна дискусія.

Участь у роботі круглого столу візьмуть: топ-менеджмент та відповідальні за безпеку (PSFO) державних та приватних стивідорів, представники структурних підрозділів АМПУ з морської і внутрішньої безпеки; експерти Посольства США в Україні з питань безпеки та берегової охорони, галузевих міжнародних організацій (IMO, EMSA), керівники Морської адміністрації України, органів влади.

Круглий стіл «UkrainianPorts: MaritimeSecurityAgenda» відбудеться 30 травня в Одесі.

Нагадаємо, що цього року Ukrainian Ports Forum в Одесі, буде тривати два дні- 30-31 травня. В рамках пленарної сесії Форуму відбудеться дискусія з представниками Єврокомісії, МФО, уряду і бізнесу щодо забезпечення сталого розвитку та вільного судноплавства в Азово-Чорноморського басейну.

З повною програмою Форуму, яка постійно оновлюється новими заходами та цікавими спікерами, можна ознайомитись на офіційній сторінці події - https://upf.com.ua. Організаторами Ukrainian Ports Forum 2019 традиційно виступають Адміністрація морських портів України та Центр транспортних стратегій.

Источник: прес-служба АМПУ

Категория: КОНФЕРЕНЦИИ | Просмотров: 379 | Добавил: admins_1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]