Главная » 2019 » Декабрь » 16

12 грудня у Головному авіаційному координаційному центрі пошуку і рятування, м. Київ відбулась чергова підсумкова конференція за результатами діяльності системи авіаційного пошуку і рятування (система АПР) у 2019 році та визначення основних завдань на 2020 рік.

У роботі конференції взяли участь представники казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба», а саме в.о. заступник директора з пошуку та рятування Юрій Бельський та провідний інженер ДМРКЦ Руслан Кацман. Також у заході приймали участь представники ДСНС, Міноборони, МВС, Державіаслужби, Національної гвардії та Адміністрації Держприкордонслужби.

... Читать дальше »

Категорія: КОРПОРАТИВНЫЕ НОВОСТИ | Переглядів: 238 | Додав: admins_1 | Дата: 2019-12-16

Депутаты надеются принять оба законопроекта теперь уже в следующем году.

Два важнейших для транспортной отрасли законопроекта - о железнодорожном транспорте и о внутреннем водном транспорте - в текущем году приняты не будут. Народные депутаты надеются, что законопроекты будут проголосованы в 2020 году.

Как передает корреспондент ЦТС, сегодня в Киеве на презентации отчета Администрации морских портов Украины об этом заявил Юрий Кисель, глава парламентского комитета по вопросам транспорта и инфраструктуры.

... Читать дальше »

Переглядів: 209 | Додав: admins_1 | Дата: 2019-12-16

Классификационное общество DNV GL выдало компаниям Rolls-Royce и Robert Allan принципиальное одобрение на проект первой в мире мелководной толкающей лодки (буксира-толкача), работающей на сжиженном природном газе. Об этом передает lngworldnews.

На Международной выставке рабочих катеров в Новом Орлеане одобрение классификационного общества получило судно, спроектированное военно-морской консалтинго-архитектурной фирмой Robert Allan и производителем двигателей MTU Friedrichshafen, — 100-процентной «дочкой» компании Rolls-Royce. Обе фирмы объединились для разработки проекта нового судна в августе этого года.

... Читать дальше »

Переглядів: 229 | Додав: admins_1 | Дата: 2019-12-16

З 25 листопада по 4 грудня 2019 року в м. Лондон у штаб-квартирі Міжнародної морської організації (ІМО) відбулась 31-а сесія Асамблеї ІМО, у роботі якої взяла участь делегація України, яку очолив Міністр інфраструктури В. Криклій. До складу української делегації також було включено представників казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба».

У рамках загальних дебатів сесії відбувся виступ Міністра інфраструктури України, у якому були висвітлені подальші шляхи для удосконалення функціонування ІМО у сферах забезпечення безпеки міжнародного морського судноплавства, захисту морського довкілля та охорони людського життя на морі. У більш глобальному аспекті окремий наголос було зроблено на необхідності якнайшвидшого рефо ... Читать дальше »

Категорія: СУДОХОДСТВО | Переглядів: 242 | Додав: admins_1 | Дата: 2019-12-16