Главная » 2022 » Сентябрь » 07

Порт Феликстоу выплатил сотрудникам, не принимавшим участия в забастовке в прошлом месяце, бонус 400 фунтов стерлингов, сообщает East Anglia Daily Times.

Порт Феликстоу — крупнейший контейнерный порт Великобритании и один из крупнейших в Европе. Через порт с оборотом около 4 млн TEU в год проходит 60% контейнерного трафика в торговле между Великобританией и Азией. Оператор порта Феликстоу.

Работники требуют от оператора порта Hutchison Ports, который является дочерней компанией гонконгского холдинга CK Hutchison, увеличения зарплат, компенсирующего обусловленное ... Читать дальше »

Категорія: ПОРТЫ. ИНФРАСТУКТУРА | Переглядів: 107 | Додав: admins_1 | Дата: 2022-09-07

Кабінет міністрів на засіданні у п’ятницю, 2 вересня, ухвалив у новій редакції постанову №992, якою унормовується порядок перетинання державного кордону моряками — громадянами України під час воєнного стану. Її оприлюднено на «Урядовому порталі».

Внести до Правил перетинання державного кордону громадянами України, затверджених постановою Кабінету міністрів від 27 січня 1995 р. №57, зміну, що додається. Міністерствам та іншим центральним органам виконавчої влади у двотижневий строк привести власні нормативно-правові акти у відповідність з цією постановою”, — ідеться в документі.

... Читать дальше »

Категорія: РЕГУЛЯТОРНАЯ ПОЛИТИКА | Переглядів: 104 | Додав: admins_1 | Дата: 2022-09-07

Україна зможе приєднатися до Конвенції про процедуру спільного транзиту та до Конвенції про спрощення формальностей у торгівлі товарами міжнародних митних конвенцій з 1 жовтня 2022 року, завдяки чому запрацює так званий митний безвіз.

Як повідомила прес-служба Міністерства фінансів, про це було оголошено під час пленарного восьмого засідання Ради асоціації Україна—ЄС у Брюсселі в понеділок, 5 вересня.

Важливим елементом діяльності для митної інтеграції з ЄС була підготовка необхідного законодавчого підґрунтя, прийняття цілої низки необхідних підзаконних актів та ... Читать дальше »

Переглядів: 103 | Додав: admins_1 | Дата: 2022-09-07