Главная » 2023 » Февраль » 09

Кабінет міністрів на засіданні у вівторок, 7 лютого, призначив Олександра Бутенка та Сергія Деркача заступниками міністра розвитку громад, територій та інфраструктури. Про це повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Призначено: Бутенка Олександра Олександровича заступником міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України; Деркача Сергія Анатолійовича заступником міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України”, — написав Мельничук у Telegram.

Також Кабмін погодив призначення Олександра П ... Читать дальше »

Переглядів: 67 | Додав: admins_1 | Дата: 2023-02-09

Поставщики контейнерного оборудования и операторы контейнерных перевозок рассчитывают, что спрос начнет восстанавливаться уже в этом месяце на фоне открытия китайской экономики после трех долгих лет политики «нуль-ковид», сообщается в отчете онлайн-платформы отслеживания контейнерного оборудования Container xChange.

Такие выводы аналитики Container xChange  делают на основе динамики цен на контейнеры, а также ставок за репозиционирование порожнего оборудования под загрузку. Согласно приведенным в отчете данным, стоимость вывоза 40-футовых контейнеров High Cube из Китая в южную Европу выросла за первые пять недель года на 9,7% с 513 долларов США в начале года до 563 долларов США на пе ... Читать дальше »

Переглядів: 71 | Додав: admins_1 | Дата: 2023-02-09

Контейнерні лінії Maersk, Hapag-Lloyd та COSCO поінформували про зміни у своїй роботі у зв’язку з пожежею у турецькому порту Іскендерун, що виникла після землетрусу, передає Port News.

Сила землетрусу була такою, що завдано значної шкоди логістичній та транспортній інфраструктурі навколо епіцентру Пазарджик, Кахраманмараш, у тому числі в порту Іскендерун. На жаль, порту було завдано серйозних структурних ушкоджень, що призвело до повної зупинки всіх операцій до подальшого повідомлення. Дороги також сильно постраждали, і зараз продавці не переміщують вантажівки в цьому районі і навколо нього”, — йдеться у заяві Maersk.

... Читать дальше »

Категорія: ПОРТЫ. ИНФРАСТУКТУРА | Переглядів: 77 | Додав: admins_1 | Дата: 2023-02-09