Главная » 2019 » Май » 31 » АМПУ, ТОВ «Луї Дрейфус Компані Україна» та ТОВ «Бруклін-Київ» підписали меморандум про співпрацю
07:44
АМПУ, ТОВ «Луї Дрейфус Компані Україна» та ТОВ «Бруклін-Київ» підписали меморандум про співпрацю

Адміністрація морських портів України,ТОВ «Луї ДрейфусКомпані Україна» та ТОВ «Бруклін-Київ» в рамках UkrainianPortsForum 2019 підписали меморандум про співпрацю. Цей документ визначає строки завершення робіт по будівництву причалу 1-з в порту Одеса та нового зернового комплексу. Інвестиційні проекти,загальна вартість яких складає понад $250 млн, мають бути завершені до кінця 2019 року.

«Нам дуже приємно, що на фінальному етапі АМПУ та приватним інвесторам на фінальному етапі вдалося синхронізувати роботи та вийти на закінчення проектів по причалу 1-з та зернового терміналу цього року майже одночасно. Саме про це йдеться у цьому меморандумі», - відзначив керівник Адміністрації морських портів України Райвіс Вецкаганс. За його словами,подальший розвиток проекту передбачає визначення: економічної доцільності днопоглиблення до 13,5 м, наявності додаткових вантажопотоків, строків реалізації. Зараз планується, що після завершення робіт у 2019 році новий термінал повинен вийти на обсяг не менше 3 млн т на рік.

Підписи під меморандумом поставили: від АМПУ – керівник Адміністрації Одеського морського порту Ігор Ткачук, від «Бруклін-Київ» - президент компанії «Бруклін Київ» ЮриійГубанков.

Приватні інвестори – «Бруклін-Київ» за участі та підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку та компанії «Луї ДрейфусКомпані Україна»– розпочали реалізацію інвестиційного проекту з будівництва сучасного перевантажувального зернового комплексу в тилу причалу № 1-з в районі Андросвіського молу Одеського морського порту у 2012 році. За цей час було закінчено роботи по трьом з п’яти черг проекту (1,3 та 4). Друга та п’ята фінішують цього року. Адміністрація морських портів України долучилася до реалізації проекту у 2013 р. та забезпечила будівництво нового причалу №1-зз довжиною причальної стінки 254,02 м; шириною причалу 35,4 м та глибиною біля кордону причалу12 м.

Источник: пресс-служба АМПУ

Просмотров: 360 | Добавил: admins_1 | Теги: #АМПУ#Бруклін-Київ#Луї Дрейфус Комп | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]