Главная » 2016 » Сентябрь » 6 » Допомога судну «MEHMET UNLU» біля п. Южний
10:06
Допомога судну «MEHMET UNLU» біля п. Южний

4-го вересня 2016 року о 23:15 черговим капітаном-координатором Державного морського рятувально-координаційного центру було отримано сигнал лиха від капітана судна «MEHMET UNLU» (прапор Туреччина). Судно, яке прямувало з Миколаєва до Йорданії, втратило управління та було знеструмлене.

Також від чергового ІДПН п. Южний отримана інформація про те, що на борту судна сталася бійка між членами екіпажу, є поранені.

Черговий капітан-координатор об’явив стадію тривоги. Прийнято рішення про підготовку та залучення пошуково-рятувальних катерів «ПРК-01» та «ПРК-02» КП «МПРС». Також була проінформована про інцидент Державна прикордонна служба та проведені консультації з ІДПН порту Южний, щодо направлення буксира «Champion» до місцезнаходження судна «MEHMET UNLU» для запобігання дрейфу аварійного судна на мілину.

В результаті злагоджених дій персоналу КП «МПРС», ОДЗМО ДПСУ та Адміністрації порту Южний, ситуацію було взято під контроль. Проінформовані силові структури, які надалі здійснювали керівництво операцією.

На борту судна виявлено четверо поранених членів екіпажу, які згодом були направлені до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Источник: КAЗЕННЕ ПІДПРИЄМСТВО «МОРСЬКА ПОШУКОВО-РЯТУВАЛЬНА СЛУЖБА»

Категория: СУДОХОДСТВО | Просмотров: 327 | Добавил: admin | Теги: #MEHMET UNLU# | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]