Главная » 2023 » Июнь » 12 » Фрахтові ставки СПГ зростають на двох головних напрямках
12:46
Фрахтові ставки СПГ зростають на двох головних напрямках

Цього тижня компанія Spark Commodities повідомила про підвищення спотових ставок фрахту при перевезеннях скрапленого природного газу (СПГ) в обох басейнах.

«Спотові вантажні перевезення СПГ продовжували зростати цього тижня, причому ставка на маршруті Atlantic Spark30S зросла на $9 750США за тиждень, до $45 тис. за добу», — повідомив Spark у середу.

Фірма, що базується в Сингапурі, повідомила, що це відбувається на тлі відкритого арбітражу в Азії, коли форвардні ціни на американські вантажі більш вигідні для Азії, ніж для північно-західної Європи протягом решти літа.

«Тим часом спотові вантажні перевезення в тихоокеанському басейні також скоротилися: ставка на маршруті Spark25S зросла на $9 250США на день щотижня, до $47,5 тис. на день», – додав Spark.

Раніше цього тижня Spark повідомив, що спотові ставки на СПГ у травні впали нижче за $40 тис. на день в обох басейнах. Це найнижчий рівень за рік, хоча ставки на фрахт завершили місяць на більш твердій основі, а форвардні зимові ставки залишаються незмінними порівняно з попереднім місяцем на рівні $182 тис./день.

Як атлантичні, так і тихоокеанські тарифи на 160 тис. кубічних метрів TFDE перевізників упали нижче за $100 тис. на день у січні після рекордних значень у жовтні й листопаді минулого року.

Источник: https://enkorr.ua/uk/news/frahtov_stavki_spg_zrostayut_na_dvoh_golovnih_napryamkah/255019

Категория: ФРАХТ | Просмотров: 74 | Добавил: admins_1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]