Главная » 2019 » Ноябрь » 26 » Генсек Міжнародної морської організації (ІМО) Кітак Лім зустрівcя з Міністром Інфраструктури України
11:39
Генсек Міжнародної морської організації (ІМО) Кітак Лім зустрівcя з Міністром Інфраструктури України

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій провів двосторонню зустріч із Генеральним секретарем Міжнародної морської організації (ІМО) Кітак Лімом. Зустріч відбулась 25 листопада 2019 року в рамках робочого візиту Міністра інфраструктури України до м. Лондон (Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії), який триватиме 25-26 листопада 2019 року.

Владислав Криклій висловив вдячність Генсеку ІМО Кітак Ліму за постійну технічну допомогу, яка надається Україні Міжнародною морською організацією. Міністр також високо оцінив підтримку України країнами-учасницями ІМО у питаннях, пов’язаних із порушенням норм міжнародного морського права з боку Російської Федерації.

Міністр інфраструктури України відзначив, що попри постійну напругу, яка створюється Російською Федерацією у Чорному і Азовському морях, анексію Криму та спричинені нею наслідки, Україна виконуватиме міжнародні зобов’язання у сфері безпеки на морі і захисту навколишнього середовища від забруднення, а також працюватиме над впровадженням обов’язкових інструментів ІМО до 2022 року.

Источник: https://maritimebusinessnews.com.ua/

Категория: РЕГУЛЯТОРНАЯ ПОЛИТИКА | Просмотров: 299 | Добавил: admins_1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]