Главная » 2017 » Апрель » 24 » LTD Novadeal - другий переможець в аукціоні з днопоглиблення порту «Южний»
18:00
LTD Novadeal - другий переможець в аукціоні з днопоглиблення порту «Южний»

Компанія LTD Novadeal стала переможцем в аукціоні в рамках тендеру на проведення днопоглиблення на підхідному каналі порту і у глибоководних причалах ДП «МТП «Южний».

Мова йде про проект «Реконструкція морського підхідного каналу та внутрішніх водних підходів до глибоководних причалів морського порту «Южний» (будівельно-монтажні роботи)».

LTD Novadeal оцінила свої послуги з днопоглиблення в 586 млн гривень. Найближчий конкурент - компанія ChinaHarbourEngineeringCompanyLtd. подала заявку з пропозицією на 586,045 млн гривень.

«Сьогодні підведений підсумок під багатомісячним трудомістким процесом: визначена друга компанія, яка проведе днопоглиблення в порту «Южний». Ми довели, що тендери АМПУ прозорі, і задекларували перед нашими контрагентами репутацію надійного партнера. Тепер морська галузь України буде розвиватися разом з провідними міжнародними компаніями», - зазначив керівник Адміністрації морських портів України (АМПУ) РайвісВецкаганс.

Остаточні результати тендеру після перевірки всіх необхідних документів будуть оголошені пізніше.

Нагадаємо, що до аукціону щодо вибору контрагента для проведення робіт за даним проектом були допущені п'ять провідних світових днопоглиблювальних компаній, серед яких «ChinaHarbourEngineeringCompanyLtd.» (Китай), PrivateLimitedLiabilityCompany «BoskalisInternational BV» (Нідерланди), «JanDeNulnv» (Бельгія), дочірнє підприємство «Ван Оорд Україна» компанії «Ван ОордДреджингЕндМарінКонтракторс Б. В.» (Нідерланди), «Novadeal LTD» (DEME Group) (Бельгія).

У попередньому аукціоні 20 квітня 2017 року, на проведення днопоглиблення в районі трьох причалів — № 23, 24 і 25 морського порту «Южний», перемогла компанія ChinaHarbourEngineeringcompanyLtd. з пропозицією провести роботи за 1,065 млрд гривень.

Джерело: прес-служба АМПУ

Категория: ПОРТЫ. ИНФРАСТУКТУРА | Просмотров: 308 | Добавил: admin | Теги: #порт Южний#компанія#LTD Novadeal#д | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]