Главная » 2023 » Сентябрь » 28 » Maersk продав пов’язаний із військовими контрактами США підрозділ забезпечення
10:29
Maersk продав пов’язаний із військовими контрактами США підрозділ забезпечення

Лінійний контейнерний перевізник Maersk Line продав американській компанії Maritime Partners свій підрозділ US Marine Management (USMMI), пов’язаний із державними військовими контрактами США.

Як пише видання gCaptain, угода, окрім іншого, включає продаж танкерів під прапором США.

Угода з продажу активів отримала схвалення ключових військових зацікавлених сторін: Морської адміністрації США (MARAD), Військового командування морських перевезень (MSC) та транспортного командування США (TRANSCOM).

USMMI спеціалізується на фрахтуванні танкерів і суден військового забезпечення під прапором США для потреб Військово-морського флоту, а також експлуатації та технічного обслуговування суден, що належать уряду США.

Нині USMMI керує п’ятьма судами під прапором США. Це власні допоміжне судно, три танкери та один танкер, зафрахтований у бербоут-чартер. Компанія також має контракт на обслуговування навчальних плавзасобів армій США та Японії. Крім того, USMMI за угодою з Морською адміністрацією США до кінця року має придбати танкер-продуктовоз типу MR.

Для Maritime Partners це друге придбання ринку США за останні кілька місяців. Нещодавно компанія уклала угоду з купівлі бізнесу компанії AMSC, яка відповідає Закону Джонса і якій належать 9 танкерів-продуктовозів та один танкер-човник.

Maersk Line продовжить експлуатувати 20 контейнеровозів і три ро-ро судна під прапором США.

Джерело: https://ports.ua/maersk-prodav-povyazanij-iz-vijskovimi-kontraktami-ssha-pidrozdil-zabezpechennya/

Категория: КОРПОРАТИВНЫЕ НОВОСТИ | Просмотров: 75 | Добавил: admins_1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]