Главная » 2020 » Февраль » 17 » Міністр Інфраструктури підтвердив, що звіт про аудит системи дипло-мування моряків не поданий до Міжнародної морської організації (IMO)
10:27
Міністр Інфраструктури підтвердив, що звіт про аудит системи дипло-мування моряків не поданий до Міжнародної морської організації (IMO)

Міністр Інфраструктури Владислав Криклій підтвердив, що звіт про аудит системи дипломування моряків не поданий до Міжнародної морської організації, але ситуація під контролем.

Про це заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій в інтерв’ю LIGA.net.

Він зазначив, що історія давня і почалася задовго до приходу нового уряду, коли виконання багатьох норм затягувалося. “Міністерство і морської департамент в АМПУ раніше працювали явно не в турборежимі”, – додав Криклій.

За словами міністра, до його приходу в Мінінфраструктури зауваженнями по аудиту ІМО ніхто практично не займався. “Зараз тримаю це на особистому контролі і постійно всіх штурмую, щоб виправити зауваження в рамках директив”, – сказав Криклій.

Він також зазначив, що Україна не єдина країна, у якій є заборгованості по здачі звітів в ІМО. І хоча Криклій вважає таку ситуацію ненормальною, “згущувати фарби” не радить. Він упевнений, що паспорти та дипломи наших моряків приймати не перестануть, і вони продовжать ходити в плавання.

“Ми, звичайно, цього не допустимо. Більш того, я, будучи в ІМО, спілкуючись з генсеком, запросив його в Україну … Поки це плани, але він пообіцяв приїхати”, – сказав Криклій.

Источник: https://maritimebusinessnews.com.ua/

Категория: РЕГУЛЯТОРНАЯ ПОЛИТИКА | Просмотров: 265 | Добавил: admins_1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]