Главная » 2019 » Январь » 28 » На Одеській магістралі покращують якість обслуговування клієнтів
12:55
На Одеській магістралі покращують якість обслуговування клієнтів

За підсумками роботи 2018 року в господарстві комерційної роботи та маркетингу регіональної філії «Одеська залізниця» є низка досягнень.

Так, завдяки виділенню коштів,завершено будівництво і завершуються роботи по введенню в експлуатацію пункту комерційного огляду по станції Тимкове. Будівництво пункту тривало з 2013 року. Крім того, у минулому році були організовані виробничі ділянки на станціях Білгород-Дністровський, Усатове, Сарата, Ізмаїл, що дає можливість покращення якості обслуговування клієнтури та збільшення доходних надходжень регіональної філії.

Також за рахунок капітальних інвестицій філією було придбано три малогабаритних навантажувача для збільшення вантажопереробки на Херсонській виробничій дільниці Одеської дистанції навантажувально-розвантажувальних робіт. Придбано новий механічний захват для лісових вантажів, що дозволяє виконувати навантажувальні робити із залученням меншої кількості працівників.

Після тривалого обмеженого фінансування по заміні засобів ваговимірювальної техніки, у 2018 році було виділено кошти на заміну морально і фізично застарілих механічних вагонних ваг і введення в експлуатацію тензометричних вагонних ваг на станції Ізмаїл. Така новація дозволить надавати більш якісні послуги з зважування вагонів для клієнтів регіональної філії.

Проектом планів капітальних інвестицій на 2019 рік по комерційному господарству передбачена модернізація автоматизованої системи контролю за вантажем та цілісністю залізничних вагонів у русі по станції Тимкове, що в подальшому дасть можливість посилити схоронність вантажів, що перевозяться, та забезпечити безпеку руху поїздів. Для оновлення парку автотракторної техніки та збільшення обсягів вантажопереробки Одеською дистанцією навантажувально-розвантажувальних робіт заплановано придбати фронтальний навантажувач. Крім того по Одеській дистанції навантажувально-розвантажувальних робіт буде придбано мобільні автозаправні станції , що посилить контроль за витратою палива і покращить умови роботи обслуговуючого персоналу.

Источник: прес-центр регіональної філії "Одеська залізниця" АТ "Укрзалізниця"

Категория: ЛОГИСТИКА | Просмотров: 297 | Добавил: admins_1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]