Главная » 2016 » Октябрь » 21 » Офіційна заява адміністрації морського порту «Южний»
19:28
Офіційна заява адміністрації морського порту «Южний»

Адміністрація морського порту «Южний» розцінює заяву народного депутата України Сергія Лещенка як тиск на посадових осіб Антимонопольного комітету України напередодні розгляду справи щодо тендеру із днопоглиблення порту і просить утриматись від маніпулювання фактами.

В лютому поточного року було організовано тендер із будівництва об’єкту: "Реконструкція морського підхідного каналу та внутрішніх водних підходів до глибоководних причалів порту". Наприкінці вересня комітетом з конкурсних торгів прийнято рішення визначити переможцем, з числа учасників допущених до оцінки за найбільшою кількістю балів –ТОВ «Ян Де Нул Україна».

17 жовтняпредставники групи «Ян Де Нул», яка є провідним експертом днопоглиблення та морського будівництва з найсучаснішим у світі технічним флотом, провели зустріч із Міністром інфраструктури Володимиром Омеляном та представниками Європейської Бізнес Асоціації

Делегація групи «Ян Де Нул» була представлена керівництвом ТОВ «Ян Де Нул Україна» - генеральним директором Андрієм Розовим та директором Дмитром Бойком, а також представниками групи, що відповідають за розвиток бізнесу в Україні, регіональним директором Філіпом Утсе та регіональним менеджером Тімом Девольдером.

«ТОВ «Ян Де Нул Україна» користується повною підтримкою групи «Ян Де Нул» на глобальному рівні, в тому числі в частині використання передового флоту, світового досвіду, професійних та інноваційних рішень. Для реалізації проектів в Україні ми також залучаємо міжнародних партнерів, які мають досвід у будівництві гідротехнічних споруд», - зазначив тоді регіональний директор групи «Ян Де Нул» Філіп Утсе.

Міністр інфраструктури Українипідкреслив, що міжнародна група "Ян де Нул" підтвердила повноваження компанії "Ян де Нул Україна", що виграла тендер на днопоглиблення "Южного". «Це означає не лише приналежність до компанії, відомій у всьому світі, але й високі стандарти виконання робіт», - заявив очільник відомства.

Однак, один з учасників тендеру, незадоволений результатами, подав скаргу на рішення комітету з конкурсних торгів в АМКУ та має намір зірвати проведення днопоглиблювальнихробіт та подальший розвиток порту «Южний». Засідання АМКУ зі вказаного питання відбудеться 3 листопада. Адміністрація порту «Южний» повністю готова до розгляду справи та має всі необхідні аргументи для вистоювання своєї правової позиції.

В свою чергу високий суспільний розголос, що набуває вказане питання може розцінюватись як тиск на членів Антимонопольного комітету України при прийнятті рішення по справі.

Адміністрація морського порту «Южний» готова до відповіді на будь-які питання ЗМІ у будь-якому форматі та закликає притримуватись журналістських стандартів об’єктивності при висвітленні даної теми. Прес-служба порту «Южний» відкрита для коментарів і готова для співпраці із ЗМІ.

Підкреслюємо,  непотрібна політизація даної теми може погіршити репутацію України, як замовника днопоглиблювальних робіт в світі та зашкодити приходу провідних іноземних компанії на український ринок.

Прес-служба адміністрації морського порту «Южний»

 

Категория: ПОРТЫ. ИНФРАСТУКТУРА | Просмотров: 301 | Добавил: admin | Теги: #порт Южный#Ян Де Нул Україна#Рекон | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]