Главная » 2023 » Апрель » 19 » Регістр судноплавства отримав нового керівника
09:31
Регістр судноплавства отримав нового керівника

Адміністрація судноплавства призначила Сергія Гурського генеральним директором ДП «Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України». Про це повідомив голова Адміністрації судноплавства Євгеній Ігнатенко.

Робота Регістра судноплавства України має бути злагодженою та ефективною, адже його основна функція — це забезпечення безпеки судноплавства. Сергій Гурський, який має неабиякий досвід в сфері судноплавства буде разом з командою фахівців Регістра налагоджувати всі процеси та визначати майбутні пріоритети. Одним з ключових факторів особисто для мене є прозорість та відкритість, впевнений, що Сергій поділяє мої погляди та на нас всіх чекають гарні результати”, — написав Ігнатенко у Telegram.

Із самого початку свого трудового шляху Гурський займався організацією ремонту, модернізації та будівництва суден. Після років праці на Херсонському суднобудівному заводі, а також на підприємстві ТОВ «Смарт-Мерітайм груп», обійняв посаду головного будівельника суден підприємства ТОВ «Суднобудівний завод «Океан», де взяв на себе контроль над всім виробництвом. Пізніше, в 2021 році, на тому ж самому підприємстві зайняв позицію генерального директора — контролював діяльність, організував роботу та формував стратегію розвитку суднобудівного заводу «Океан».

На початку квітня Адміністрація судноплавства звільнила з посади генерального директора ДП «Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України» Олександра Ріффу, який очолював Регістр із листопада 2021 року.

Джерело:https://ports.ua/registr-sudnoplavstva-otrimav-novogo-kerivnika/

Категория: РЕГУЛЯТОРНАЯ ПОЛИТИКА | Просмотров: 111 | Добавил: admins_1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]