Главная » 2023 » Август » 15 » У липні польські порти збільшили обсяги перевалки дизпального і газойлю
09:25
У липні польські порти збільшили обсяги перевалки дизпального і газойлю

Обсяги постачань дизельного пального і газойлю в порти Польщі у липні збільшилися на 8%, до 466 тис. тонн. Про це свідчать дані Консалтингової групи «А-95».

Близько 80% обсягів продукту було перевантажено в терміналах Гдині й Щецина. У липні в Гдиню надійшло 216 тис. тонн дизельного пального і газойлю, це на 3% менше порівняно з червнем. Обсяги постачань дистилятів у Щецин минулого місяця не змінилися й становили 161 тис. тонн. У паливні термінали Гданська й Свіноуйсьце у липні надійшло відповідно 51 тис. тонн і 38 тис. тонн дизпального й газойлю.

Найбільші обсяги продукту надійшли з терміналу шведського Preemraff Lysekil Refinery. Минулого місяця в Польщу надійшло 181 тис. тонн дистилятів шведського виробництва. Також 87 тис. тонн дизельного пального було відвантажено з фінського НПЗ Neste Oil, що розташований у Порвоо.

У липні відновилися постачання дизпального і газойлю з Кувейту. Згідно з даними Консалтингової групи «А-95», минулого місяця з кувейтських заводів Al Zour і Mina Abdullah Refinery прибуло 51 тис. тонн дистилятів.

Нагадаємо, у серпні очікується збільшення обсягів постачань американського дизельного пального в Польщу. Протягом місяця в порти країни має потрапити щонайменше 124 тис. тонн продукту з США.

Источник: https://enkorr.ua/uk/news/u_lipn_polsk_porti_zblshili_obsyagi_perevalki_dizpalnogo_gazoylyu/255799

Просмотров: 50 | Добавил: admins_1 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]