Главная » 2023 » Апрель » 6 » У Регістру судноплавства буде новий керівник
09:33
У Регістру судноплавства буде новий керівник

Адміністрація судноплавства звільнила Олександра Ріффу з посади генерального директора ДП «Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України». Про це повідомив голова Адміністрації судноплавства Євгеній Ігнатенко.

Сьогодні було звільнено Олександра Ріффу з посади генерального директора ДП «Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України» та припинено дію відповідного контракту, укладеного між ним та Адміністрацією судноплавства. Олександр очолював Регістр судноплавства майже 1,5 роки, вказаний період співпав з повномасштабною війною на території України. Вдячний йому за працю, при цьому нам необхідно рухатись далі”, — написав Ігнатенко у Facebok.

Надалі Адміністрація судноплавства планує провести моніторинг діяльності підприємства та виокремити основні напрямки подальшого розвитку.

Наразі невідомо, хто буде наступним керівником Регістру судноплавства. Про рішення стосовно його призначення буде повідомлено згодом.

Олександр Ріффа очолив класифікаційне товариство «Регістр судноплавства України» у листопаді 2021 року замість Олександра Карпенка, який був звільнений за результатами позапланового внутрішнього аудиту підприємства.

Источник: https://ports.ua/kerivnik-registru-sudnoplavstva-ukra%d1%97ni-ide-z-posadi/

Категория: РЕГУЛЯТОРНАЯ ПОЛИТИКА | Просмотров: 104 | Добавил: admins_1 | Теги: регістр судноплавства. класіфікацій | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]