Главная » 2017 » Февраль » 9 » Завершено підготовку матросів пошуково-рятувальних катерів
12:19
Завершено підготовку матросів пошуково-рятувальних катерів

Члени екіпажів рятувальних катерів КП «Морська пошуково-рятувальна служба» пройшли навчання в одеському навчально-тренажерному комплексі з підготовки матросів пошуково-рятувальних катерів.

  Програма курсу розроблена відповідно до вимог Міжнародної Конвенції про пошук і рятування на морі 1979 року (SAR-79), Керівництва з міжнародного авіаційного та морського пошуку та рятування (IAMSAR) та інших міжнародних документів.

   В підготовку увійшли теоретичні заняття з таких питань як: організація та проведення пошуково-рятувальних операцій на морі, причини та основні характеристики надзвичайних ситуацій, вивчення засобів рятування на воді та інші важливі питання.

   Окрема увага приділялася практичним тренуванням особового складу. Екіпажі відпрацювали виконання пошуково-рятувальних операцій, евакуацію постраждалих, надання допомоги з залученням гелікоптера, використання рятувального обладнання, прийоми рятування на воді, надання першої медичної допомоги та інше.

  Навчальну програму пройшли 30 матросів рятувальних катерів.

 По закінченню занять усі рятувальники здали навчальні нормативи і отримали свідоцтва про проходження курсу підготовки «Матрос пошуково-рятувальної одиниці».

 Прес-служба КП «МПРС»

Категория: СУДОХОДСТВО | Просмотров: 306 | Добавил: admin | Теги: #морська#пошуково-рятувальна#служба | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]