Главная » 2019 » Февраль » 28

Выполнение функций, которые выполняли службы капитанов портов в составе ГП «Администрация морских портов Украины» (АМПУ), прекращено с 26 февраля. Об этом сообщила пресс-служба Государственной службы морского и речного транспорта Украины (Морская администрация).

«Государственная служба морского и речного транспорта Украины информирует, что в соответствии с Положением о капитане морского порта и службе капитана морского порта, которое утверждено приказом Министерства инфраструктуры Украины от 27.03.2013 №190, капитан морского порта возглавляет службу капитана морского порта, которая входит в состав морской администрации Украины. При этом, выполнение функций, которые выполняли службы капитанов портов в составе государственног ... Читать дальше »

Категорія: РЕГУЛЯТОРНАЯ ПОЛИТИКА | Переглядів: 345 | Додав: admins_1 | Дата: 2019-02-28

Для України важлива підтримка Євросоюзу в інфраструктурних проектах Азово-Чорноморського регіону. Також ми працюємо з європейськими колегами і у напрямку реалізації інфраструктурних проектів на півдні України. Це стосується не тільки розвитку залізничної та автомобільної логістики, а й проектів у Маріуполі, Бердянську і Мелітополі. На цьому наголосив у Брюсселі Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко за результатами зустрічі з Головою делегації ЄП у Парламентському Комітеті асоціації Україна – ЄС Даріушем Росаті та депутатами делегації.

«Ми розраховуємо на підтримку Євросоюзом проектів з розвитку Азово-Чорноморського регіону, які ми визначили на найближчу перспе ... Читать дальше »

Категорія: СУДОХОДСТВО | Переглядів: 325 | Додав: admins_1 | Дата: 2019-02-28

Адміністрація морських портів України продовжує реалізацію найбільшого за останні сім років проекту з експлуатаційного днопоглиблення у порту Херсон. Станом на 25.02.2019 завершено роботи на шести якірних стоянках.Наразівиконановжемайже 40% від загального обсягу робіт, який складає понад 400 тис. куб. м. Наступний етап - днопоглиблення підхідного каналу.

«Днопоглиблення шести якірних стоянок - це один з трьох основних етапів робіт у порту Херсон. Зараз наш флот буде паралельно виконувати днопоглиблення на підхідному каналі порту, а також біля причалів Херсонської філії ДП «АМПУ», та портових операторів (терміналів): філія «Херсонський річковий порт» АСК «Укррічфлот»,ТОВ «Смарт-Мерітайм-Груп&ra ... Читать дальше »

Категорія: ПОРТЫ. ИНФРАСТУКТУРА | Переглядів: 326 | Додав: admins_1 | Дата: 2019-02-28