Главная » 2019 » Февраль » 28 » У порту Херсон завершили днопоглиблення якірних стоянок та розпочали роботи на підхідному каналі
09:24
У порту Херсон завершили днопоглиблення якірних стоянок та розпочали роботи на підхідному каналі

Адміністрація морських портів України продовжує реалізацію найбільшого за останні сім років проекту з експлуатаційного днопоглиблення у порту Херсон. Станом на 25.02.2019 завершено роботи на шести якірних стоянках.Наразівиконановжемайже 40% від загального обсягу робіт, який складає понад 400 тис. куб. м. Наступний етап - днопоглиблення підхідного каналу.

«Днопоглиблення шести якірних стоянок - це один з трьох основних етапів робіт у порту Херсон. Зараз наш флот буде паралельно виконувати днопоглиблення на підхідному каналі порту, а також біля причалів Херсонської філії ДП «АМПУ», та портових операторів (терміналів): філія «Херсонський річковий порт» АСК «Укррічфлот»,ТОВ «Смарт-Мерітайм-Груп», Херсонське представництво ДП «Підприємство по забезпеченню нафтопродуктами», ХДЗ «Паллада», - зазначив Дмитро Демченко, генеральний директор ТОВ «СМД Інвест», яке виступає підрядником з реалізації проекту.

Такий комплексний підхід дозволить після завершення реалізації проекту забезпечити можливість безперешкодного проведення, стоянки та обробки суден біля причалів відповідно до паспортних характеристик порту.

ТОВ "СМД ІНВЕСТ" стало переможцем конкурсних торгів, проведених АМПУ в електронній системі закупівель "PROZORRO". Економія від стартової ціни за підсумками тендерного аукціону склала понад 6,6 млн грн.

У 2019 році Адміністрація морських портів України планує здійснити експлуатаційне днопоглиблення у 7 морських портах: Маріуполь, Бердянськ, Ізмаїл, Чорноморськ, Миколаїв, Одеса, Херсон; та на 4 каналах: Дунай-Чорне море, Бузько-Дніпровсько-Лиманський, Дністровсько-Лиманський, Херсонський морський. Продовжується реалізація двох масштабних проектів капітального днопоглиблення у портах Чорноморськ та Южний.

Источник: пресс-служба АМПУ

Категория: ПОРТЫ. ИНФРАСТУКТУРА | Просмотров: 327 | Добавил: admins_1 | Теги: #АМПУ#дноуглубление# | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]