Главная » 2022 » Апрель » 18

Колишня Державна служба морського та річкового транспорту (Морська адміністрація) після проведеної урядом оптимізації отримала нову назву — Державна служба морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства (Адміністрація судноплавства). Про це повідомила прес-служба відомства.

14 квітня 2022 року завершено процедурні питання, пов’язані з перейменуванням Морської адміністрації. Постановою Кабінету Міністрів України від 6 березня 2022 №212 «Деякі питання оптимізації функціонування центральних органів виконавчої влади у сферах морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства» було перейменовано Державну службу морського та річкового транспорту України на Де ... Читать дальше »

Переглядів: 125 | Додав: admins_1 | Дата: 2022-04-18

Бразилия предоставила 59 разведочных блоков нефти и природного газа на проведенном аукционе13 компаниям, включая Shell, Total Energies и 3R Petroleum. Согласно данным нефтяного регулятора страны ANP, сумма продаж прав на аукционе составила $90,10 млн, зафиксировав премию в размере 854,84%. Участки, которые были проданы, расположены в шести штатах Бразилии. В заявлении Shell говорится, что аукцион представляет собой “еще одну веху” в ее фокусе на Бразилию, страну, на долю которой приходится около 13% мировой добычи нефти и газа. Благодаря новым приобретениям компания теперь владеет более чем 30 нефтегазовыми контрактами в стране.

Источник: ... Читать дальше »

Категорія: МИРОВАЯ ЭКОНОМИКА | Переглядів: 111 | Додав: admins_1 | Дата: 2022-04-18

Впечатленный хорошими характеристиками первых двух грузовых судов проекта Combi Freighters 3850, немецкий судовладелец Blue Fin Shipping заказал еще четыре таких грузовых судна у Damen Shipyards Group, ускорив расширение флота до шести новых судов с момента подписания заказа на первое судно в конце 2020 года. Два первых новых судна данного проекта - "Unitas-H" и "Solita" - уже находятся в полной эксплуатации.

Источник: https://t.me/shipping00/23899

Категорія: ИННОВАЦИИ И ИНВЕСТИЦИИ | Переглядів: 105 | Додав: admins_1 | Дата: 2022-04-18

Всесвітня продовольча програма Організації Об’єднаних Націй (ВПП ООН) поглиблює співпрацю з Україною в умовах блокування її морського сільськогосподарського експорту російськими військовими кораблями, та розглядає питання викупу організацією українського зерна і подальшої доставки його в країни, яким загрожує голод.

Відповідне питання обговорили міністр аграрної політики і продовольства України Микола Сольський і виконавчий директор ВПП ООН Девід Малдоу Бізлі під час зустрічі в Києві, повідомляє прес-служба Мінагропроду.

Була обговорена можливість закупівлі надли ... Читать дальше »

Категорія: РЕГУЛЯТОРНАЯ ПОЛИТИКА | Переглядів: 112 | Додав: admins_1 | Дата: 2022-04-18