Главная » 2022 » Июнь » 27

Правління Міжнародної палати судноплавства (ІСS), яка представляє 80% світового торгового флоту, призначило керуючого директора Grimaldi Group Емануеле Грімальді головою правління організації. Про це повідомила прес-служба (ІСS).

Грімальді замінить нинішнього голову, виконавчого директора Enesel PTE LTD. Есбена Поулссона, який обіймає посаду голови ICS з 2016 року і йде у відставку після трьох термінів повноважень”, — вказала прес-служба.

Колишній президент Confitarma і Європейської асоціації судновласників (ECSA) Емануеле Грімальді був офіційно обраний на ... Читать дальше »

Категорія: РЕГУЛЯТОРНАЯ ПОЛИТИКА | Переглядів: 100 | Додав: admins_1 | Дата: 2022-06-27

На китайском рынке стали, крупнейшем в мире, за последние 10 дней произошло резкое падение спроса, а рентабельность сталелитейный производств - падает, цены на сталь снизились до уровня 2020 года. Производство стали в Китае значительно превысило местную строительную активность, что только сейчас отразилось на ценах на металл. Цены на железную руду в Даляне упали и сейчас зафиксировали самое резкое недельное падение с середины февраля. Ожидается, что спрос на сталь в Китае в течение следующих двух лет будет расти менее чем на четверть от темпов роста в остальном мире. По данным Sinosteel, в центре производства стали в Китае, городе Таншань, 56 из 126 печей были остановлены на техническое обслуживание, поскольку заводы пытаются справиться с падением рентабельности на фоне слабого спроса на сталь и высоких запасов.

... Читать дальше »
Категорія: МИРОВАЯ ЭКОНОМИКА | Переглядів: 101 | Додав: admins_1 | Дата: 2022-06-27

Азербайджанська залізнична компанія ADY Container впевнено виходить за межі своєї країни, повідомляє Railfreight.com. Днями вона оголосила, що запускає уже друге судно для перевезення контейнерів, яке возитиме вантажі через Чорне море. Маршрут прокладено між грузинським портом Батумі та румунською Канстанцею. Збільшення транспортної потужності, вочевидь, посилить можливості Середнього коридору Нового шовкового шляху.

ADY Container запускає новий маршрут у співпраці з ASCO (Azerbaijan Caspian Shipping Company). За планом, судно здійснюватиме по шість відправлень на місяць. Вантажі у контейнерах надходитимуть залізницею через Кавказ та вивантажуватимуться на залізницю у Румунії.

... Читать дальше »

Категорія: СУДОХОДСТВО | Переглядів: 120 | Додав: admins_1 | Дата: 2022-06-27