Главная » 2023 » Май » 30

По данным Всемирного совета судоходства (World Shipping Council, WSC) за весь 2022 год суда-контейнеровозы потеряли в море 661 контейнер из более чем 250 млн перевезенных единиц. По данным организации это составляет менее одной тысячной процента (0,00026%) контейнеров от ежегодного числа, которые перегружаются в портах. При этом стоимость перевозимых грузов превышает $7 трлн.

Всемирный совет судоходства отчитывается о количестве потерянных в море контейнеров с 2011 года, а сбор таких данных организация начала в 2008 году.

В 2022 году у большинства перевозчиков-членов WSC не было потерь контейнеров либо же ... Читать дальше »

Категорія: СУДОХОДСТВО | Переглядів: 70 | Додав: admins_1 | Дата: 2023-05-30

Кабінет міністрів на засіданні у п’ятницю, 26 травня, затвердив Порядок надання гарантій компенсації шкоди, заподіяної внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України та воєнних дій на території України для морських суден, що виконують рейси у сполученні з українськими портами. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук.

Порядком встановлено механізм надання гарантій компенсації шкоди, заподіяної внаслідок збройної агресії РФ проти України та воєнних дій на території України, фрахтувальникам, операторам та/або власникам морських суден та суден внутрішнього плавання, що ходять під прапором України та під прапорами іноземних держав. Зокрема, вони зможуть о ... Читать дальше »

Категорія: РЕГУЛЯТОРНАЯ ПОЛИТИКА | Переглядів: 72 | Додав: admins_1 | Дата: 2023-05-30